eReputație

La nivel personal sau profesional, suntem din ce în ce mai vizibili pe net și nu întotdeauna pentru ceea ce dorim! Echipa noastră este acolo pentru a vă ajuta să avansați pozitivul și să ascundeți sau să ștergeți negativul.

Rețelele sociale au o ușurință de neconcordanță pentru a vă conecta la orice conținut prin hastag sau identificare, astfel încât, pe lângă propriile videoclipuri, fotografii și postări, oricine poate publica ceva despre dvs.! Din fericire, din ce în ce mai mult, puteți dezactiva aceste identificări „sălbatice” și puteți gestiona confidențialitatea publicării. Dar ce zici de întreaga rețea?

Este ușor pentru oricine să posteze conținut care ține de dvs. sau de dvs. fără știrea sau acordul dvs.! Când vine vorba de o revizuire pozitivă sau un conținut care vă pune în valoare nu contează … dar pentru a șterge un conținut negativ, lucrurile devin mai complicate!

Eliminați o fotografie compromițătoare, un videoclip privat sau faceți sa dispara comentariile / opiniile derogatorii este o adevărată durere de cap! NEOBOA va interveni:

  • Confidențialitate garantată
  • Ștergerea de linkuri care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau drepturile de imagine
  • Abordați conținutul site-urilor de publicare aparținând dvs. sau imaginii dvs.
  • Elaborarea avizelor
  • Scrierea conținutului pentru a „arunca” linkuri de articole care denigrează marca, produsele sau reputația ta
  • Contract de monitorizare reputație

Solicitați oferta dvs.

Cotație

    AFLA MAI MULTE